Biezpiena plācenīši ar citronu- saldi un atsvaidzinoši. Tā jau saka ka tikai jāiedomājas kautkas un tas piepildas. Dabūju daudz biezpiena un nākamajā dienā apollo ievietoja biezpiena plācenīšu recepti, tieši manai iedvesmai- šoreiz ar citronu. Oriģinālā recepte Nepieciešams:200 g biezpiena, 3 olas , 3 ēdamkarotes cukura, 0,5 tējkarotes cepampulvera sāls , 3 ēdamkarotes mannas, eļļa cepšanai , 1 citrona miziņa. Mana versija : puskilograms biezpiena, diezgan sausa, +5 olas, viena citrona miziņa(tikai dzeltenā daļa uz vissmalkākās rīves, t.i apmēram tējkarote sarīvētas miziņas), nedaudz cepamā pulveris un 6 tējkarotes (atceramies ka tas ir 5ml, jeb LV vienkārša ēdamkarote) un kādas 3 tējkarotes auzu pārslu miltu. Super garšīgi, var ēst gan vienus pašus, gan ar ievārījumu ,gan krējumu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru