ceturtdiena, 2011. gada 3. februāris

Vista karija mērcē ar kokosriekstu pienu

Vistas fileja ar karija piedevām  laikam nekad nevar sanākt negaršīga, šoreiz gar saldā krējuma vietā izmēģinu kokosriekstu pienu, un garša ir vēl lieliskāka. Tātad sākumā apcep 4-5 sīpolus olīveļļā, kad sīpoli jau kļūst caurspīdīgi un nedaudz brūni pievieno vistas filejas gabaliņu nedaudz apcep, tad pēc 3-5 minūtēm pievieno karija apmēram tējkaroti, es lieku nedaudz mazāk lai nav par asu un piparu vietā kurkumu, krāsa paliek skaisti dzeltena, nedaudz jūraszāli un klāt kokosriekstu piena bundžu (tilpums laikam bija 250ml), nedaudz uzvāram un pasniedzam kopā ar vārītiem brūnajiem rīsiem(vārot pievienoju nedaudz ingvera un selerijas kātus), kopējās izmaksas apmēram 3ls +  mājas siera salāti  1,50ls, vakariņas kopā izmaksā 4,50ls uz 4 cilvēkiem. Mājas siera salāti – 2 iepakojumi mājas siers  saldajā krējumā, kopā ar ķiršu tomātiņiem un pētersīļiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru