piektdiena, 2011. gada 4. februāris

Lašu ikri

Lašu ikru brokastis, tā arī neizdevās, bet tomēr gribējās uzrakstīt, kā mums sanāca ar dabiskajiem ikriem Lemberg. Kādu svētdienu atcerējos par iegādātajiem ikriem uz jauno gadu, kurus tā arī nepaspējām uzlikt uz galda. Mākslīgie ikri mums garšo, bet šoreiz izmēģinājām dabiskos, un secinājums viņus nevar ēst uz maizītēm, vismaz tādā daudzumā, kā paspēju nofotografēt, viss tik rūgts. Izmēģinājām dabiskos ikrus ēst dažādos veidos, vislabākais variants likās pildītās olas ar ikriem, diemžēl šādā veidā var izmantot tikai ceturto daļu bundžas uz 8 olām, pārējam pielietojumu neatradām, jo ikri tiešām mums likās rūgti. Pildītās olas veido šādi, uzvāra olas 10 minūtes, atdzesē, nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumu kuru sajauc ar majonēzi un ikriem, es iepilināju arī citrona sulu, lai zivju aromātu nomāktu. Šoreiz mūsu subjektīvais viedoklis, garša neattaisno ieguldītos līdzekļus, cena apmēram 4ls vieglām uzkodām. Priekšroku tomēr labāk dodam mākslīgajiem ikriem, kam nav tāda aromāta un rūgtumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru