ceturtdiena, 2011. gada 3. februāris

Spināti ar vistas veltnīšiem

  Vistas fileju pārgriež uz pusēm, var nedaudz ar gaļas  āmurīti paklapēt , lai plānāka, bet ne par daudz, vidū liek plūmes un var likt šķēlīti burkāna un sīpola, visu aizrullē, sasprauž ar zobu bakstāmajiem, liek sutināties buljoniņā vai sālsūdenī  5-8 minūtes. Uz pannas apcep saldētus spinātus ar mozarellas siera bumbu, sadalītu gabaliņos, viss gatavs. Pasniedz ar tomātu, salātu lapu, violeto sīpolu salātiem,kas samaisīti ar tējkaroti olīveļļas, tējkaroti citrona sulas un jūrassāli.  Kopējās izmaksas vakariņām 4 cilvēkiem  nedaudz virs 2ls. Spināti apcepti ar sieru ir ļoti garšīgi, var likt arī citu sieru, īpaši tos kuri labi kūst vai smērsieriņu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru