otrdiena, 2011. gada 11. janvāris

Auzu pārslu putra.

Katliņā  ielej 1 daļu ūdens un tikpat daudz piena (0.asinsgrupai nav vēlami piena produkti, bet nedaudz jau var, ja tāda vēlme), pieber 1tējkaroti cukura un 1 tējkaroti olīveļļas vai sviesta, kad viss gandrīz vāras pieber apmēram uz pusi mazāk auzu pārslu, šoreiz ātri vārāmās un pēc minūtes putra gatava. Maniem puikām ļoti garšo ar sviestu vai margarīnu, dažreiz ievārījumu un vienmēr mazajiem nedaudz jāapkaisa  putra ar cukuru. Šoreiz man tika putra ar margarīnu un valriekstu medū (jauka ziemassvētku dāvana- rieksti medū). Biezputras izmaksas uz 3 cilvēkiem 0,30ls.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru