otrdiena, 2011. gada 11. janvāris

Griķi ar liellopa gaļu

Tik sen nav ēsti griķi, vismaz dažus mēnešus,  joprojām gan nesaprotams  iemeslu kāpēc pirms aptuveni gada griķu cenas pacēlās trīskārši. Griķi mūsu 1.asinsgrupai ir ieteicams produkts, man gan brūnie  rīsi labāk patīk, bet bērniem griķi ļoti garšo. Tātad, izvāra griķus kā ierasts(2 paciņas, jeb 200g), pannā uzcepam maltu liellopa gaļu 500g  ar 3-4 sīpoliem, šoreiz pagrēkojot pievienoju sen nelietoto tomātu mērci, nedaudz tik kādas 4-5 tējkarotes. Sanāca diezgan pikanti, vismaz man tā likās. Salātu vietā liekam mājas siera 2 iepakojumus sajauktus ar dillēm un pētersīļiem. Kopējās izmaksas uz 3-4 cilvēkiem 2ls+1ls, tātad 3ls.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru